SOCIAL MEDIA

11.12.2018

TEHDÄÄN HYVÄÄ

Tässä joulun alla meillä on ollut meneillään pieni projekti yhdessä Laurean ja Haaga-Helian sosionomiopiskelijoiden kanssa. Projektin teemana oli hyvinvointi, ja sen mukaan olimme kahtena tiistaina paikallisessa juttukahvilassa tarjoamassa hiusalan palveluita asiakkaille, joiden ei välttämättä muuten (esim. tulotason vuoksi) olisi mahdollista käydä parturissa tai kampaajalla.

Talon puolesta tarjolla oli kahvit ja herkut, minkä lisäksi juttuseuraa ja joululauluja tarjosivat seurakunnan työntekijät. Talon alakerrassa jaettiin ruoka-apua, ja me tarjosimme kahvilan yhteydessä pää-hartiahierontoja ja hiustenleikkauksia.

IMG_20181211_133411
Molempina päivinä kiinnostuneita oli runsaasti, ja kaikki halukkaat saivat toivomaansa palvelua. Ensimmäisellä kerralla tein yhteensä viisi hiustenleikkausta, yhden hieronnan ja parran siistimisen. Toisella kertaa asiakkaita oli hieman vähemmän, mutta aika kului silti nopeasti.

Tänään leikkasin mm. ylläolevan a-linjaisen porrastuksen. Asiakkaalla oli olkapäille yltävät _uskomattoman runsaat luonnonkiharat, joita leikatessa vierähti kunnon tovi. Parhainta oli nähdä ja kuulla kaikkien asiakkaiden tyytyväisyys ja kiitollisuus, kun hiukset saatiin leikattua ehkä parinkin kymmenen vuoden tauon jälkeen. 🌷

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti