SOCIAL MEDIA

12.2.2018

TYÖSSÄOPPIMINEN KÄYNTIIN

Blogin kanssa on vietetty pitkää hiljaiseloa, mutta nyt on ryhtiliikkeen aika. Tänään 4. jakson vaihtumisen myötä meillä alkoi työssäoppiminen, jonka tehtäviin kuuluu oman blogin pitäminen. Työssäoppiminen tapahtuu koulun omassa kampaamossa, ja asiakastöitä tehdään kolmena päivänä viikossa.

Blogi tulee siis edelleen Instagram-tilin ohella toimimaan portfoliona ja työssäoppimispäiväkirjana. Lisäksi yritän muistaa kirjoitella tänne vähän aktiivisemmin muistakin hiusjutuista!

Tänään pääsin heti aamulla tekemään yhden asiakkaan. Asiakaspaikkoja koulun Hiuspajassa on rajoitetusti, joten välillä päivät saattavat kulua harjoitustöiden, esim. permanentin rullaamisen parissa. Mutta mitä enemmän pääsee tekemään oikeita asiakkaita, sen parempi tietysti.

Ennen

Jälkeen

Lähtötilanteessa asiakkaan hiukset olivat ehtineet kasvaa noin 2 kuukautta. Leikkasin yläosaan tasoon vedon ja sivuille korkean porrastuksen saksikampa-tekniikkaa hyödyntäen. Lopuksi siistin hiusrajat trimmerillä. Asiakas oli hyvin tyytyväinen, ja lupasi tulla uudelleen minun asiakkaaksi.

Nyt kun olemme jo harjoitelleet asiakaspalvelua kerran viikossa parin kuukauden ajan, alkaa vähän paremmin päästä hajulle syksyn aikana opetelluista leikkaustekniikoista ja niiden yhdistämisestä. Hauska huomata kehittyvänsä!

2 kommenttia :