SOCIAL MEDIA

21.3.2018

GOLDWELL - VÄRIKOULUTUS

Tänään pääsimme koulutuksen myötä tutustumaan Goldwelliin - toiseen koululla käytössä olevista väriperheistä. Siihen kuuluvat kestoväri Topchic, suoraväri Elumen ja kevytväri Colorance, joista viimeistä opettelimme käyttämään.

Saimme aamulla teoriassa Colorancesta hyvän perustietopaketin, jota pääsimme iltapäivällä soveltamaan ryhmissä asiakkaille. Suurimpia haasteita työskentelyssä oli tulkita erilaisia värikoodeja, kuin mitä olimme Schwarzkopfin kanssa tottuneet käyttämään. Toinen hämmästyksen aihe oli värin ja hapetteen annostelu, mikä tehtiin levityspullon tai värikupin pohjassa olevan venttiilin kautta.

pixlr

Meidän asiakkaallamme oli lähtötilanteessa muutaman sentin mittainen tyvikasvu tummuusasteella 6 ja harmaita 30%. Hiusten pituus oli tummuusasteella 7 ja vanhat raidat noin 8. Asiakas toivoi eläväistä lopputulosta.

Tyvi:
kaksi kolmasosaa 5NN ja kolmasosa 6R
4% hapete

Pituus:
6R
2% hapete

ja 

8OR
2 tippaa punaista tehostesävyä
1 tippa oranssia tehostesävyä

Ylläolevalla reseptillä saimme asiakkaalle kiiltävän ja monisävyisen lopputuloksen. Hyödynsimme eläväisen tuloksen saavuttamiseen päälliosan vanhoja raitoja, mitä varten teimme pituuksiin kaksi massaa: toinen kruunualueelle raitoihin ja toinen alaosaan. Goldwellin uusia Pure pigments -tehostesävyjäkin oli hauskaa päästä kokeilemaan, niistä lisätietoa löytyy valmistajan sivuilta.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti