SOCIAL MEDIA

7.5.2018

KEVÄÄN ASIAKASTÖITÄ

Ensimmäisen näytön jälkeen olen ollut suorittamassa uutta työssäoppimisjaksoa koulun erillisessä kampaamossa. Siellä on viisi asiakaspaikkaa, ja uudet valoisat tilat jotka lisäävät huomattavasti oikean kampaamon tuntua. Työskentely tapahtuu tuttuun tapaan opettajan avustuksella, ja kun paikassa on vähemmän asiakkaita ja opiskelijoita, on tunnelma rauhallisempi ja esimerkiksi opettajan avun saaminen nopeampaa.

as0

 1) Huhtikuun puolella tein luokkakaverilleni tyvivärin, latvojen tasauksen ja pituuksiin vaaleampaa raitaa. Kampaamossa käytetään suomalaisen Sim Sensitiven värejä, joista valitsimme sävyn mahdollisimman läheltä edellistä värjäystä.

as2 
2) Viime viikolla tein koululla asiakaspalvelupäivänä asiakkaalle latvojen tasauksen ja raitoja värjäämättömään hiukseen. Tavoittelimme luonnollista lookia, ja sen saimme. Vaaleat raidat kirkastivat huomattavasti koko ilmeen!

as3 
3) Viime viikolla siistin myös asiakkaan ihanan vaalean polkkatukan. Taakse tuli 45° porrastus ja lievästi eteenpäin pitenevä viistolinja.

Ajantasaiset kuvat asiakastöistä näkee helpoiten Instagram tililtä, tämän linkin takaa. Asiakaspalvelun lisäksi meillä on meneillään kurssi hiusjatkoista ja pidennyksistä. Sen aikana olemme tehneet mm. pari hiuskoristetta, ja käyneet läpi erilaisia hiuspidennyksiä teoriassa. Parin viikon kuluttua pääsemme tositoimiin ja laittamaan pidennykset asiakkaalle.

2 kommenttia :