SOCIAL MEDIA

5.9.2018

NUTTURAKAMPAUS ERI TEKNIIKOILLA

kamp1

Tätä kampausta teimme monta päivää. Työvaiheita oli myöskin useita, ja kirjoitan ne tähän itselle muistiin suurin piirtein:

1. Pese hiukset. Tee jakaus ja laita neljä kampausrullaa tekeytymään lainetta varten. Rullaa jakauksen viereiset rullat syvyys- ja seuraavat ilmavuusrullauksena.

2. Kuivaa, suorista ja kiharra hiukset.

3. Aukikampaa kiharat, laita erikseen kiinni osio hiuksia jakauksen toiselta puolelta ohimon kohdalta. Tee muista hiuksista poninhäntä kohtaan johon haluat nutturan.

4. Tupeeraa poninhännän hiukset, aseta ympärille kampausverkko ja muotoile valkista nuttura. Kiinnitä huolellisesti.

5. Avaa kampausrullat, aukikampaa hiukset ja muotoile lainekuvio. Luonnostele laineet ainakin kerran ennen lopullista versiota. Anna tekeytyä klipsien avulla.

6. Avaa sivuun laitettu osio pään toiselta puolelta. Jaa osio muutamaan pienempään osaan ja kieputtele hiukset twistille. Löysennä twistejä varoen vetämällä. Luonnostele paikat maronkineuloilla.

7. Viimeistele kampaus kiiltotuotteen ja lakan kanssa. Kiinnitä laine ja twistit hengettömillä pinneillä. 

kamp2 
Kampaus oli hyvin monivaiheinen, ja tykkäsin sen tekemisestä. Lopputuloksesta tuli myös melkoisen siisti ja kiiltävä, vaikka harjoituspäiden hiukset ovat aika karheaa laatua. Ja kiva saada oppia kampauksen tekoon, oman vähäisen mielikuvituksen tueksi.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti