SOCIAL MEDIA

16.9.2017

VANHEMPAINILTA

IMG_20170912_194718

Tiistaina 12.9. meillä oli vanhempainilta, minne saimme tuoda oman vanhemman tai muun läheisen tutustumaan oppilaitokseen ja opintoihin. Saimme myös tarjota vanhempainillassa niille tärkeimmille pienen hemmotteluhetken, josta tällä kertaa oma mieheni pääsi nauttimaan.

Teimme hiuspohjan analyysin, minkä pohjalta valitsimme tuotteet hiustenpesuun ja pesimme hiukset. Puhtaisiin hiuksiin levitimme hoitoaineen, minkä vaikutusaikana teimme pää- ja hartiahieronnan, jota olimme etukäteen tunneilla harjoitelleet.

Hoitoaineen huuhtelun jälkeen kuivasimme hiukset ja teimme kampauksen. Tämä oli mun kohdalla jännittävin osuus, koska en tiedä vielä paljoakaan miesten (lyhyiden) hiusten laittamisesta. Sipaisin siis vahaa mieheni hiuksiin parhaaksi näkemälläni tavalla. 😅

Vanhempianillassa pääsimme samalla harjoittelemaan asiakaspalvelua. Otimme asiakkaat vastaan odotustilassa, ja ainakin itse koitin hemmottelun aikana kertoa parhaani mukaan, mitä teen asiakkaalle, mitä tapahtuu seuraavaksi ja minkä takia.

Kaikkiaan ilta oli hauska kokemus, ja me opiskelijat saimme hyvää palautetta niin läheisiltä kuin opettajiltakin!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti