SOCIAL MEDIA

20.8.2017

ENSIMMÄISET VIIKOT

Nyt opintojen alussa meillä on meneillään lyhyt orientaatiojakso, minkä aikana valmistaudutaan ammattikoulussa opiskeluun, saadaan paljon yleistä infoa ja tietoa mm. tulevista opintokokonaisuuksista. Lisäksi ryhmäydytään luokan kanssa ja otetaan "paketti haltuun" ennen varsinaisen opiskelun alkua. 

Yleisten tiedonmurusten lisäksi pääsimme jo ensimmäisellä viikolla tutustumaan tulevaan alaamme. Saimme tehtäväksi tehdä omatoimisesti koulun harjoituspäihin kaksi erilaista lettiä (ranskalainen ja hollantilainen). Kunkin opiskelijan aikaansaamat letit jätettiin odottamaan myöhempiä ryhmänohjaajan keskusteluita, ja samaisen päivän puitteissa opettelimme myös ranskanletin tekemistä kampaa hyödyntäen.

Tähän mennessä olemme myös saaneet työasut valmiiksi asiakaspalvelua, ja työsalissa tehtäviä harjoituspäiviä varten. Kampaamokärryt, lokerokaapit ynnä muut paikat on jaettu ja kattava tarvikepaketti aseteltu paikoilleen ensimmäisiä käyttöjä varten. Paketista kerron lisää myöhemmin!

Tällä (toisella) viikolla pääsimme myös tekemään luokkakavereiden kesken hiusten pesuja, ensin itse kokeillen ja myöhemmin opastettuna. Tällä viikolla alkoivat myös ensimmäiset viralliset ammattiaineet leikkaamisen perusteilla, ja yksinkertaisilla harjoituksilla siitä, kuinka leikkaussaksia pidetään kädessä.

Mulla on ihanan innostunut ja odottava fiilis tulevasta syksystä ja opiskelusta, mahtavaa nähdä, oppia ja kokeilla jotain aivan uutta. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti