SOCIAL MEDIA

21.8.2018

KIHARAA JA VÄRIÄ

as2
as2k2 
Tänään saimme parin kanssa tehdä toisen permanentin. Asiakkaan toiveena oli saada kohotusta  vain päälliosaan, joten jätimme noin puolet hiuksista, nuppiluun alapuolelta rullaamatta. Rullakoon valitsimme opettajan avustuksella, mutta muuten osasimme tehdä paljon itsenäisemmin kuin ensimmäisellä kerralla.

Lopputulos oli jälleen mainio, ja kiharat onnistuivat hienosti. Meidän permistaival on kyllä alkanut sen verran hyvin, että on luottavainen olo tehdä niitä myöhemmin yksinkin.

(Note to self: Vanunauhaa ei kuulemma kuvasta poiketen kannata kiinnittää metalliklipsillä, koska permisaine reagoi metallin kanssa. Riittää että vanun kiepauttaa solmulle!)

as3

Iltapäivällä minulla oli väriasiakas. Hänellä oli noin 2cm tyvikasvu, minkä värjäsin edelliseltä kerralta muistiin laitetulla reseptillä 3/0 + 3% hapete. Tein asiakkaalle myös kolmiosaisen kalanruotoletin, kun viimeistelyyn jäi runsaasti aikaa. Toivottavasti tulevan vuoden kuluessa työskentelyssä kehittyy sen verran, että jatkossa penkistäni lähtee enemmän viimeistellyn näköisiä asiakkaita..

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti