SOCIAL MEDIA

15.8.2018

POLKKAA JA PIDENNYSHUOLTOA

as3

Tämänaamuinen asiakas oli tuttu keväältä, joten palvelin häntä uudelleen mielelläni. Keväällä leikattu polkka oli kasvanut oikein hyvään mittaan ja päädyimme lyhentämään sen takaisin napakaksi. Leikkasin ensin niskan korvien yläreunaan asti viistoissa osioissa 0° kulmassa (a-linja). Sitten jatkoin päälliosaa viistoilla osioilla porrastaen noin 20°-30°. Sivut leikkasin myös hieman eteenpäin pitenevästi, mutta 0° kulmassa.

Tässä kohtaa föönaus tuntui vaikealta, kun otin pyöröharjan käteen ensimmäistä kertaa kesän jälkeen, mutta muuten onnistuin hyvin. Opin taas uuden tavan leikata porrastus.

as4

Iltapäivällä teimme parin kanssa teippipidennyshuollon kevään pidennyskurssin asiakkaalle. Hän oli ottanut pidennykset itse pois edellisiltana, joten meidän tehtäväksi jäi pestä hiukset ja asettaa uudet kiinnitysteipit. Asiakkaan omat hiukset olivat kasvaneet jonkin verran kesän aikana, ja värjäsimme myös tyvikasvun.

as4 k2

Pidennyshuolto oli hyvää kertausta keväällä opituille asioille, ja oli kiva päästä harjoittelemaan enemmän teippihiusten laittamista. Asiakaskin oli supertyytyväinen, ja syystäkin! 😍

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti