SOCIAL MEDIA

20.8.2018

RAITAHARJOITUS JA KUVATON LEIKKAUS

as1

Aamulla oli vähän asiakkaita, joten pääsin ex tempore raidoittamaan kaverin hiuksia. Hän toivoo hiuksiinsa vaaleampaa ilmettä, ja ajatuksena oli kokeilla miten Sim Sensido Magic -raitavärit toimisivat hiuksissa. 

Tein raidat virkkaamalla vaakasuoria osioita noin 2cm välein lohko kerrallaan. Vaalennusvoiteen, raitavärisävyn (/71, tuhkainen vaaleanruskea), hapetteen ja lämpimiä sävyjä taittavan Sim Sensido Pro coolerin yhdistelmällä pääsimme ylläolevaan lopputulokseen. Raidoitukset jatkuvat, kun seuraavan kerran on ylimääräistä aikaa.
Sakset, Leikkaus, Toimisto, Paperitavara, Leikkaaminen
Kuva täältä

Iltapäivällä minulla oli leikkausasiakas, josta unohdin ottaa kuvat. Yleensä kuvien ottaminen sujuu automaattisesti, mutta kerrankos ne jäävät väliin. Asiakkaani oli vanhempi rouva, jolla on hyvin ohuet ja hentoiset polkkamittaiset hiukset. Lyhensin pituudesta pari senttiä leikkaamalla kaikki hiukset 0° kulmassa tylpästi, että ne näyttäisivät paksummilta. 

Tämän asiakkaan kohdalla föönaaminen oli todella hankalaa, kun hiuksiin piti saada tarpeeksi kohotusta. Lisäksi jännitän aina liikaa, kun asiakas katsoo työskentelyä peilin kautta, ja haluaisin tottakai onnistua ensimmäisellä kerralla. Opettajan neuvoin siitäkin selvittiin, kun muistuttelimme mieleen föönaamisen perusteita; pohjatuotteet ja nihkeät hiukset, sopivankokoinen osio ja oikea vetosuunta.. 💨

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti